Network Menu

Kommunikationskommittén – ledigt uppdrag!

Gillar du att skriva? Nu har vi rollen för dig!

Kommunikationskommittén söker en ansvarig för Medierelationer/Public relations. Du kommer vara en del av ett dynamiskt gäng i kommunikationskommittén där vi tillsammans ansvarar för SWEA Internationals kommunikationskanaler både internt och externt.

I rollen behöver du brinna för att skriva. Att ha förmågan att kunna sälja in ett budskap genom din text. Att kortfattat kunna fånga essensen och få ner detta i ett pressmeddelande.

Under de senaste åren har Kommunikationskommittén skrivit pressmeddelanden om SWEAs olika stipendier, donationsprojekt, ÅSK, Sverigemiddag, personliga porträtt och lansering av SWEA-Podden etc. Du hittar dem i SWEAs pressrum, press.sweaarkiv.org

Är du intresserad och funderar på hur man skriver pressmeddelanden så finns ett inspelat webbinarium att titta på: vimeo.com/sweainternational/webbinarium-20190903-rennie-smith. Lösenordet är samma som för SWEAs övriga webbinarier; om du inte har lösenordet ta kontakt med din avdelningsordeförande eller Karin på kommunikation(Replace this parenthesis with the @ sign)sweaarkiv.org

Låter det spännande? Skriv ihop en kort presentation om varför just du vill ha uppdraget. Mejla till kommunikation(Replace this parenthesis with the @ sign)sweaarkiv.org.

Karin Högman, Smk kommunikationskommittén

woman-gf4c558ed6_1280

via Pixabay