Network Menu

Senaste SWEA-podden

SWEA-podden: Victoria Silvstedt

Välkommen till SWEA-podden — livet som svensk utomlands!

Victoria Silvstedt — fotomodell, programledare, entreprenör

Häng med och träffa Victoria Silvstedt, supermodellen med ett starkt driv och en stor kärlek till kanelbullar och Sverige.

“If there’s a no, I say go.” Så svarar Victoria Silvstedt, vår svenska supermodell som också är entreprenör, investerare och tv-personlighet när vi frågar om hon har något livsmotto. Man ska aldrig ge upp och inte lyssna för mycket på andra menar Victoria.

Men hur kom det sig att denna sportiga norrländska tjej bytte ut pjäxor och gymnastikskor mot högklackat?

Som 18-åring åkte Victoria till Paris fylld med drömmar om en modellkarriär och där hon snabbt fick lära sig om modebranschens tuffa konkurrens och dess inte alltid så trevliga sidor. Dock gav hon inte upp, trots att hon vid ett flertal tillfällen fick veta att hon var alltför vältränad och inte passade in i “high fashion” i Paris, där man då mestadels sökte efter riktigt magra modeller.

Och samtidigt i Paris, delade Victoria lägenhet med Melania Trump, USAs f.d. First Lady.

Men Victoria är så mycket mer än de glamorösa bilderna på hennes Instagram. Hon är en mångsysslare med ett otroligt driv som älskar att prova på nya saker. På senare år har hon även blivit en slipad investerare, vilket hon berättar om under samtalet. Men vi får också reda på både hur hon tränar och vad hon äter för att hålla sig i form. Och vad hon har i garderoben…!

Victoria vet att hon har ett liv få förunnat och hon har ett stort engagemang i en rad välgörenhetsorganisationer. Hon berättar bland annat hur hon som ambassadör för ett av sina hjärteprojekt, Les Anges Gardiens De Monaco*, hjälper till med att dela ut mat till hemlösa i Nice.

Victoria Silvstedt i sociala medier

* Les Anges Gardiens De Monaco: anges-gardiens-monaco.com/

Princess Charlene of Monaco Foundation: ​​pcmfsa.com/

SWEA Rivieran: rivieran.sweaarkiv.org/
SWEA Florida: florida.sweaarkiv.org/

SWEA-poddens team i detta avsnitt:

  • Intervju: Anna Gustafson Bril och Stina Bergh Palo
  • Redigering: Stina Bergh Palo
Victoria Silvstedt; Foto Mikas

Foto: Mikas